Prekės kodas: 591208
Turimas kiekis: Prekė sandėlyje
Galinga ir gardi kavos alternatyva, mūsų kraštuose mėgstama ir vertinama nuo seno. Lietuvoje surinktos laukinės gilės yra švelniai ir lėtai skrudinamos, kol įgauna prabangų, pieniškos karamelės skonį.
- Be kofeino
- Tinka veganams
- Tiesiai iš gamtos
- Pagaminta Lietuvoje
Gamintojas: | Dvaro Kavos |
Galinga ir gardi kavos alternatyva, mūsų kraštuose mėgstama ir vertinama nuo seno. Lietuvoje surinktos laukinės gilės yra švelniai ir lėtai skrudinamos, kol įgauna prabangų, pieniškos karamelės skonį.
- Be kofeino
- Tinka veganams
- Tiesiai iš gamtos
- Pagaminta Lietuvoje
KAIP PARUOŠTI? Rinkitės vieną iš dviejų būdų:
1. Įberkite 1 a. š. kavos į puodelį. Užpilkite verdančiu vandeniu ar mėgstamu pienu, palaikykite 5–7 min.
2. Tradicinis ruošimo būdas: užvirkite 250 ml vandens, įberkite 1 a. š. kavos ir virkite 3–5 min. Įpylę tiek pat pieno, dar pavirkite 1 min. Gardu su medumi, sviestu, cinamonu. Skanaus!
P. S. Tinka ruošti visų tipų kavinukais ir pusiau automatiniais (nemalančiais) kavos aparatais.
Sudedamosios dalys: paprastojo ąžuolo (quercus robur) gilių branduoliai 100 %.
Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje.
Apie „DVARO KAVAS”„DVARO KAVOS” – tai nedidelis šeimos verslas, įsikūręs Ukmergės rajone, Kultuvėnuose. Viduramžių istorijos mokslus universitete krimtusi įmonės vadovė Viktorija siekia padėti kavų ir arbatų mėgėjams iš naujo atrasti primirštus tradicinius mūsų kraštų gėrimus bei rinkoje pristatyti naujus, gurmaniškus, jau ištisus amžius Šiaurės rytų Europoje gyvuojančios išskirtinių skonių kultūros įkvėptus pasirinkimus be kofeino. Gilių, cikorijų, kiaulpienių, morkų ir miežių kavas vis dažniau renkasi ieškantieji sveikesnių alternatyvų. Tuo tarpu žolelių ir vaistažolių arbatos padeda jiems susikurti širdžiai mielus, kasdien savimi pasirūpinti skatinančius ritualus.Šių unikalių produktų receptuose tradicinės žolininkystės principai derinami su moderniu požiūriu į kūno bei sielos sveikatą. Tokią prieigą papildo nepamirštami skoniai, kuriuos sukurti padeda kruopštus ingredientų rinkimas, maišymas ir skrudinimas. „DVARO KAVOS”: čia gurmaniškos vietinės tradicijos virsta šiandieninio pasaulio ritmui pritaikytais kasdieniais ritualais.