Prekės kodas: 591211
Turimas kiekis: Prekė sandėlyje
Nuo seno vertinama dėl savo ypatingų savybių, ši tradicijų įkvėpta natūrali kava yra skirta ieškantiems gardžių alternatyvų be kofeino. Sodraus skonio gėrimas puikiai tinka po sotaus valgio ar prireikus naujų jėgų antplūdžio.Gali pasitaikyti natūraliai išliekančių skaidulų plaušų.
- Be kofeino
- Tinka veganams
- Tiesiai iš gamtos
- Pagaminta Lietuvoje
Gamintojas: | Dvaro Kavos |
Nuo seno vertinama dėl savo ypatingų savybių, ši tradicijų įkvėpta natūrali kava yra skirta ieškantiems gardžių alternatyvų be kofeino. Sodraus skonio gėrimas puikiai tinka po sotaus valgio ar prireikus naujų jėgų antplūdžio.Gali pasitaikyti natūraliai išliekančių skaidulų plaušų.
- Be kofeino
- Tinka veganams
- Tiesiai iš gamtos
- Pagaminta Lietuvoje
KAIP PARUOŠTI? Įberkite 1 a. š. kavos į puodelį. Užpilkite verdančiu vandeniu, palaikykite 5–7 min. Gardu su mėgstamu pienu ar grietinėle, medumi, kardamonu, cinamonu. Skanaus!
P. S. Tinka ruošti visų tipų kavinukais ir pusiau automatiniais (nemalančiais) kavos aparatais.
Sudedamosios dalys: didžiosios varnalėšos (arctium lappa L.) šaknys 100 %. Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje.
Apie „DVARO KAVAS”„DVARO KAVOS” – tai nedidelis šeimos verslas, įsikūręs Ukmergės rajone, Kultuvėnuose. Viduramžių istorijos mokslus universitete krimtusi įmonės vadovė Viktorija siekia padėti kavų ir arbatų mėgėjams iš naujo atrasti primirštus tradicinius mūsų kraštų gėrimus bei rinkoje pristatyti naujus, gurmaniškus, jau ištisus amžius Šiaurės rytų Europoje gyvuojančios išskirtinių skonių kultūros įkvėptus pasirinkimus be kofeino. Gilių, cikorijų, kiaulpienių, morkų ir miežių kavas vis dažniau renkasi ieškantieji sveikesnių alternatyvų. Tuo tarpu žolelių ir vaistažolių arbatos padeda jiems susikurti širdžiai mielus, kasdien savimi pasirūpinti skatinančius ritualus.Šių unikalių produktų receptuose tradicinės žolininkystės principai derinami su moderniu požiūriu į kūno bei sielos sveikatą. Tokią prieigą papildo nepamirštami skoniai, kuriuos sukurti padeda kruopštus ingredientų rinkimas, maišymas ir skrudinimas. „DVARO KAVOS”: čia gurmaniškos vietinės tradicijos virsta šiandieninio pasaulio ritmui pritaikytais kasdieniais ritualais.